Welkom bij mijn blog over de pomeranian.

 

In mijn blogs probeer ik je veel duidelijkheid te geven over de pomeranian. Op pomeranianbeauty deel ik handige artikelen over pomeranians. Ik hou de blogs afwisselend met leuke tips, informatie en ideeën! Benieuwd naar de blogs? 

Waarom een waterblazer gebruiken voor je pomeranian

Je kent het misschien wel. Je gaat naar buiten met je hondje om een regenachtige wandeling te maken of je gaat je pomeranian wassen. Hij of zij maakt vervolgens overal natte plekken in huis als je ze niet goed droogt. Aan de lucht drogen is meestal geen goed idee. Dat is waar een waterblazer van pas komt. De waterblazer is ontzettend populair en dat is begrijpelijk. Het is een handig apparaat om je pomeranian snel te drogen, zand en vuil uit de vacht te blazen. Hieronder lees je meer erover.

Lees meer »

Tips voor je pomeranian bij warm weer

De zomer is een leuk seizoen om buiten te zijn met je pomeranian! Net als mensen kunnen honden oververhit raken. Hun lichaamstemperatuur stijgt tot een gevaarlijk niveau en je huisdier kan zijn interne thermostaat niet meer regelen. Omdat honden niet zweten, maar hijgen om af te koelen, zijn ze gevoeliger voor de hitte. Houd je vrienden extra in de gaten tijdens warme dagen. 

Lees meer »

Teken bij je pomeranian: preventie en behandeling

Hoe voorkom je dat je pomeranian deze zomer last krijgt van deze teken? Het is belangrijk dat elke baasje extra goed oplet om onze honden tekenvrij te houden. Gelukkig kun je een aantal maatregelen nemen om tekenbeten bij je hond te voorkomen. Daarnaast leggen we in deze blog uit hoe je een teek het beste kunt verwijderen.

Lees meer »

Huis puppyproof maken voor je pomeranian puppy

Als je binnenkort een pomeranian puppy krijgt heb je waarschijnlijk al nagedacht over welke hondenspulletjes je allemaal voor hem of haar in huis gaat halen. Heb je ook al gedacht om je huis puppyproof te maken? Een pup is erg nieuwsgierig, je huis puppyproof zorgt voor een veilige omgeving.

Lees meer »

Voorbereiding voor de komst van je pomeranian puppy

Het schattige en ondeugende karakter van pomeranian puppy's zorgt bij iedereen voor een lach op hun gezicht. Maar voor de komst van een dwergkees, en al helemaal een pup, is een goede voorbereiding ontzettend belangrijk. Zo heb je allemaal spullen nodig. Daarom geef ik je in deze blog een lijstje met basisartikelen. Zo ben je goed voorbereid. 

Lees meer »

Is chocolade gevaarlijk voor mijn pomeranian?

Grote hoeveelheden chocolade voor je pomeranian kunnen inderdaad giftig zijn! (Dit geld voor alle hondenrassen) Zeker op momenten dat er grote hoeveelheden chocolade in huis liggen (Kerst, Pasen, verjaardagen), is het belangrijk om daaraan te denken!

Lees meer »