Home » Info & FAQ

* Rasechte pomeranians/dwergkeesjes die klein blijven!
* Wij geven 6 maanden garantie op alle aangeboren of erfelijke ziektes.
* Ouders van de pups zijn onderzocht op patella.
* De pups zijn volledig ingeënt, ontwormd, behandeld tegen vlooien en gechipt.

* Onze dwergkeesjes worden uitgebreid onderzocht door een Nederlandse dierenarts.
* Wij verkopen alleen pups met een FCI-stamboom. Dit houdt in dat gefokt is volgens de regels van de Nederlandse Raad van Beheer.

* Al onze puppy's zijn afkomstig van fokkers uit Rusland van topkwaliteit en gezonde bloedlijnen. De fokkers zijn ervaren en betrouwbaar. De pups zijn gezond, speels en groeien op in een huiselijke kring. Dit zullen wij ook blijven controleren.

* Onze aandacht aan onze klanten houdt niet op wanneer een aankoop wordt gedaan, wij zijn altijd beschikbaar om hulp en advies te geven die onze klanten nodig hebben.

* Onze pups komen met het vliegtuig, samen met een nanny in de cabine, wij betalen liever wat meer zodat de pups een korte en fijne reis hebben. Vliegen duurt 2 tot 3 uurtjes.

 

Waar beschikken wij over?

- Diploma’s van vakbekwaamheid.
- Een UBN-nummer en zijn geregistreerd bij de KVK.

Wij volgen de wettelijke verplichte richtlijnen.


Kunt u mij helpen online een fokker te vinden?
Jammer genoeg niet. Ons beleid is om elke fokker waarmee we samenwerken persoonlijk te bezoeken om er zeker van te zijn dat de puppy's uit goede gezinnen komen.

Zijn de puppy's gezond?
De gezondheid van onze puppy's is voor ons heel belangrijk. We kiezen alleen puppy's van fokkers waarvan we weten dat ze het welzijn en het comfort van hun puppy's voorop stellen. Daarom controleren we de omgeving waarin de puppy's opgroeien, om er zeker van te zijn dat ze gezond, gelukkig en goed verzorgd zijn. Bij de fokker en voordat je de pup komt ophalen vindt een controle plaats bij onze dierenarts.

- Kan ik in termijnen betalen?
Helaas niet, we hebben niet die mogelijkheid.