Naar Nederland komen

Alle puppy's kunnen nog steeds naar Nederland komen met het vliegtuig vanuit Rusland, ook in deze tijd. We zorgen dat de reis zo prettig mogelijk is voor de puppy's, ze vliegen samen met een nanny in de cabine naar Nederland. 

Informatie pomeranianbeauty

Ik ben al jaren gespecialiseerd in de pomeranian/dwergkees.

Al onze puppy's zijn afkomstig van meerdere fokkers uit Rusland en van goede bloedlijnen. De fokkers zijn ervaren en betrouwbaar. De puppy's en ouderdieren zijn sociaal, lekkere knuffelbeertjes en groeien op in een huiselijke kring. De ouderdieren voldoen aan de rasstandaarden.

Gezondheid pomeranian 

De puppy's worden vanuit de fokker al uitgebreid nagekeken en de dierenarts geeft een gezondheidsverklaring mee, dit wordt ook nog goed gecontroleerd op het vliegveld.

Wettelijk verplicht laat ik de puppy's in Nederland nogmaals controleren door een erkende dierenarts, ook hier krijg je een gezondheidsverklaring van mee.

De puppy's zijn volledig ingeënt, ontwormd, behandeld tegen vlooien en gechipt.

De ouderdieren zijn onderzocht op patella.

Tevens geef ik 6 maanden garantie op alle aangeboren of erfelijke ziektes. Krijgt je hond een aangeboren afwijking of erfelijke ziekte dan betaal ik de kosten, dit leggen we ook netjes vast tijdens de koop door middel van een koopovereenkomst, zo heb je het zwart op wit staan.

Stamboom

De ouderdieren en de puppy's hebben allemaal een stamboom.

De fokkers moeten zich dus houden aan allemaal strenge regels. Ze moeten de puppy's binnen 1 week aanmelden, zo weet je ook altijd zeker dat de leeftijd van de pup klopt. De regels die ze nog meer opleggen aan de fokkers, zijn onder andere de leeftijd van de teef voordat zij haar eerste nest mag hebben, het aantal nesten dat ze in haar leven mag hebben en hoeveel tijd er tussen elk nest moet zitten. Net als bij de reu, vanaf welke leeftijd en hoevaak een reu mag dekken. Zo wordt doorfokken voorkomen.

In Rusland krijg je alleen een FCI-stamboom als de ouders aan een tentoonstelling hebben meegedaan. Op een tentoonstelling kijkt de keurmeester niet alleen of de hond gezond is en welk gedrag vertoont dat bij het ras past, hij kijkt natuurlijk ook naar het uiterlijk van de hond. Om mee te doen aan een tentoonstelling moeten ze ook voldoen aan de rasstandaarden. Als ze hier allemaal aan voldoen krijgen ze ook pas een fokvergunning, anders mogen ze niet fokken.

...................................................................

Mijn aandacht aan mijn klanten houdt niet op wanneer een aankoop wordt gedaan, ik ben altijd beschikbaar om hulp en advies te geven die mijn klanten nodig hebben.

 

Waar beschik ik over?

- Diploma’s van vakbekwaamheid.
- Een UBN-nummer en ik ben geregistreerd bij de KVK.

Ik volg de wettelijke verplichte richtlijnen.

Jouw Perfecte Pomeranian Wacht Op Jou!


✔️ Ouders van de pups zijn onderzocht op patella.
✔️ De pups zijn volledig ingeënt, ontwormd, behandeld tegen vlooien en gechipt.
✔️ De pups worden uitgebreid onderzocht door een Nederlandse dierenarts.
✔️ Ik verkoop alleen pups met een stamboom.
✔️ Alle puppy's zijn afkomstig van meerdere fokkers uit Rusland van, de ouders zijn allemaal kampioenen en van goede bloedlijnen. De pups zijn speels, sociaal, knuffelbeertjes en groeien op in een huiselijke kring
✔️ Mijn aandacht aan klanten houdt niet op wanneer een aankoop wordt gedaan, ik ben altijd beschikbaar om hulp en advies te geven die mijn klanten nodig hebben.
✔️ Ik geef 6 maanden garantie op alle aangeboren of erfelijke ziektes.


Veelgestelde vragen

- Kun je mij helpen online een fokker te vinden?

Jammer genoeg niet. Ons beleid is om elke fokker waarmee ik samenwerk om er persoonlijk contact mee te hebben om er zeker van te zijn dat de puppy's uit goede gezinnen komen. De fokkers waar ik nu mee werk, daar werk ik nu ook al jaren mee samen.

- Zijn de puppy's gezond?

De gezondheid van onze puppy's is voor ons heel belangrijk. Ik kies alleen puppy's van fokkers waarvan ik weet dat ze het welzijn en het comfort van hun puppy's voorop stellen. Daarom controleer ik de of de pups gezond zijn, gelukkig zijn en goed verzorgd zijn. Bij de fokker en voordat je de pup komt ophalen vindt een controle plaats bij onze dierenarts.

- Kan ik in termijnen betalen?

Helaas niet, we hebben niet die mogelijkheid.

- Als ik een pup bij jou koop, blijft het hondje dan echt klein?

Het antwoord is JA!

Ik verkoop alleen rasechte pomeranians. Ze beschikken allemaal over een stamboom en alle ouders hebben aan een tentoonstelling meegedaan, om mee te doen aan een tentoonstelling moeten ze voldoen aan de rasstandaarden van een pomeranian/dwergkees.

- Waarom zijn de pomeranians met FCI-stamboom vanuit Rusland vaak mooier?

In Rusland krijg je alleen een stamboom als de ouders aan een tentoonstelling hebben meegedaan. Op een tentoonstelling kijkt de keurmeester niet alleen of de hond gezond is en welk gedrag vertoont dat bij het ras past, hij kijkt natuurlijk ook naar het uiterlijk van de hond. Om mee te doen aan een tentoonstelling moeten ze ook voldoen aan de rasstandaarden. Als ze hier allemaal aan voldoen krijgen ze ook pas een fokvergunning, anders mogen ze niet fokken. Daarom komen vanuit Rusland vaak de mooiste puppy's.

- Kan ik al een puppy reserveren?

Dat kan, ik vraag dan een kleine aanbetaling, deze mag je langsbrengen of per bank overmaken. De aanbetaling leggen wij ook netjes vast in een overeenkomst, zo heb je altijd een bewijs dat je hebt aanbetaald, hierin staat ook de 6 maanden garantie. De rest betaal je pas als je de pup komt ophalen.

- Ik heb geen vervoer kun je ook met de puppy richting mij komen?

Tegen een (kleine) meerprijs kan ik ook met de puppy bij jou thuis komen. Dit doe ik alleen binnen een straal van 60 km. Woon je verder dan 60 km? Dan werk ik ook samen met een lieve vrouw die een onderneming heeft met het vervoeren van hondjes binnen Nederland, ze vervoert dan alleen jou pup. Ze zorgt dat het vervoer veilig is en dat dit gebeurd op een comfortabele manier.