• De mooiste rasechte pomeranians,
  • 6 maanden garantie op alle erfelijke en aangeboren aandoeningen,
  • FCI-stamboom,
  • Goed gesocialiseerd

Pomeranian teefjes


De pomeranian is een schattig, intelligent en speels ras. Eén blik is voldoende om je hart te laten smelten met hun ongelooflijk lief en aanhankelijk karakter. Dit slimme ras zal je bezig houden met nieuwe trucs die ze leren en de manier waarop ze met je omgaan. Deze schoonheden zijn loyale metgezellen die graag armen zoeken om mee te knuffelen of een warme schoot om gezellig op te slapen. De pomeranian zijn kleine hondjes met enorme harten. Ze zijn familiehondjes die bij ons goed gesocialiseerd zijn die goed kunnen opschieten met volwassenen, kinderen en dieren. Dit ras is een ideaal trouw metgezel. Ben je klaar om je zoektocht te beginnen tussen onze mooie pomeranians? Bekijk onze beschikbare puppy's en neem contact met ons op voor informatie over onze beschikbare puppy's.

Jouw Perfecte Pomeranian Wacht Op Jou!

✔️ Rasechte pomeranians! Ze blijven daadwerkelijk klein.
✔️ Ouders van de pups zijn onderzocht op patella.
✔️ De pups zijn volledig ingeënt, ontwormd, behandeld tegen vlooien en gechipt.
✔️ De pups worden uitgebreid onderzocht door een Nederlandse dierenarts.
✔️ Ik verkoop alleen pups met een stamboom.
✔️ Alle puppy's zijn afkomstig van meerdere fokkers uit Rusland van topkwaliteit, de ouders zijn allemaal kampioenen en van gezonde bloedlijnen. De pups zijn gezond, speels, sociaal, knuffelbeertjes en groeien op in een huiselijke kring. Dit zullen wij ook blijven controleren.
✔️ Mijn aandacht aan de klanten houdt niet op wanneer een aankoop wordt gedaan, ik ben altijd beschikbaar om hulp en advies te geven die mijn klanten nodig hebben.
✔️ Ik geef 6 maanden garantie op alle aangeboren of erfelijke ziektes.