• De mooiste rasechte pomeranians,
  • 6 maanden garantie op alle erfelijke en aangeboren aandoeningen,
  • FCI-stamboom,
  • Goed gesocialiseerd

Hoi,

Mijn naam is Mandy, oprichter en eigenaar van Pomeranianbeauty.

Ik had altijd al geweten dat ik een pomeranian wou en heb toen gekozen voor Teddy, een pomeranian uit Rusland.

Ik was meteen verliefd. Overal waar ik ben, daar is Teddy, mijn klein wollig zoontje.

Daarna is ook mijn dochtertje Belle en tweede zoon Simba uit Rusland gekomen 🥰

 

Het karakter is geweldig, je kunt de hele dag met ze knuffelen, lekker spelen en ze zijn heel leergierig dus ik heb ze veel kunnen leren. Ik ben helemaal verliefd op dit ras.

pomeranian

Ik had maanden en maanden gezocht naar een pomeranian geboren in Nederland, helaas vond ik in Nederland geen mooie pomeranian.
Ik ben toen op zoek gegaan naar dwergkeesjes uit Rusland en ik kwam erachter dat daar de mooiste dwergkeesjes vandaan komen.


Ik heb contact gezocht met meerdere fokkers en ben bij hun langs geweest. Met de beste fokkers werk ik nu samen, ze groeien op in huiselijke kring en dat merk je ook aan de puppy's. Ze zorgen ook voor de allerbeste combinaties, gezonde en prachtige vaders en moeders van kampioen-lijnen.

Zo is mijn idee ontstaan, om ook andere mensen te helpen aan een pomeranian van topkwaliteit! En ben ik begonnen met Pomeranianbeauty 🥰

 

Verder ben ik ook in het bezit van het diploma, vakbekwaam houder van honden en katten en heb ik meerdere boeken gelezen over dwergkeesjes. Bovendien blog ik ook over dwergkeesjes. In de toekomst zullen nog vele blogs volgen.

 

* Rasechte pomeranian dwergkeesjes!
* Wij geven 6 maanden garantie op alle aangeboren en erfelijke ziektes.
* Ouders van de pups zijn onderzocht op patella.
* De pups zijn volledig ingeënt, ontwormd, behandeld tegen vlooien en gechipt.
* Onze dwergkeesjes worden uitgebreid onderzocht door een Nederlandse dierenarts.
* Wij verkopen alleen pups met een FCI-stamboom.
* Al onze puppy's zijn afkomstig van fokkers uit Rusland van topkwaliteit, kampioenen en gezonde bloedlijnen. De pups zijn gezond, speels, sociaal, lekkere knuffelbeertjes en groeien op in een huiselijke kring. Dit zullen wij ook blijven controleren.

* Onze aandacht aan onze klanten houdt niet op wanneer een aankoop wordt gedaan, wij zijn altijd beschikbaar om hulp en advies te geven die onze klanten nodig hebben.

 

pomeranian reutje
pomeranian teefje