Home » Over mij

Ik had altijd al geweten dat ik een pomeranian wou en heb toen gekozen voor Teddy, een pomeranian uit Rusland.

Ik was meteen verliefd. Overal waar ik ben, daar is Teddy, mijn klein wollig zoontje.

Daarna is ook mijn dochtertje Belle en tweede zoon Simba uit Rusland gekomen 🥰

 

Het karakter is geweldig, je kunt de hele dag met ze knuffelen, lekker spelen en ze zijn heel leergierig dus ik heb ze veel kunnen leren. 

Ik had maanden en maanden gezocht naar een pomeranian geboren in Nederland, helaas vond ik in Nederland geen mooie pomeranian.
Ik ben toen op zoek gegaan naar dwergkeesjes uit Rusland en ik kwam erachter dat daar de mooiste dwergkeesjes vandaan komen.


Ik heb contact gezocht met meerdere fokkers en ben bij hun langs geweest. Met de beste fokkers werk ik nu samen, ze groeien op in huiselijke kring en dat merk je ook aan de puppy's. Ze zorgen ook voor de allerbeste combinaties, gezonde en prachtige vaders en moeders van kampioen-lijnen.

Zo is mijn idee ontstaan, om ook andere mensen te helpen aan een pomeranian van topkwaliteit! En ben ik begonnen met Pomeranianbeauty 🥰

 

Verder ben ik ook in het bezit van het diploma, vakbekwaam houder van honden en katten en heb ik meerdere boeken gelezen over dwergkeesjes. Bovendien blog ik ook over dwergkeesjes. In de toekomst zullen nog vele blogs volgen.