• De mooiste rasechte pomeranians,
  • 6 maanden garantie op alle erfelijke en aangeboren aandoeningen,
  • FCI-stamboom,
  • Goed gesocialiseerd

Reactie plaatsen

Reacties

Fam everaert
4 dagen geleden

Hallo allemaal
We hebben bij Mandy de twee mooiste en liefste hondjes aangekocht
Mandy heeft ons nooit verkeerde info gegeven , We hebben veel meer gekregen dan wat we ooit konden dromen
Mandy Bedankt om ons Simon en cherry te bezorgen

Roos
23 dagen geleden

Wij hebben via Mandy een hele lieve pup Luna mogen verwelkomen in ons gezin🐶
Het was fijn met Mandy in contact te zijn zowel telefonisch als via de app ze reageert heel snel….Ook kregen wij nog foto’s en filmpjes via Mandy doorgestuurd van Luna zodat wij haar daar gewoon nog konden volgen totdat ze in Nederland aan kwam.Luna is nu 2 weken bij ons en ze doet het super goed! En wij zijn blij met Luna….

pomeranianbeauty
22 dagen geleden

Hallo Roos,

Bedankt voor de review. Luna is in een woord geweldig, zo mooi en lief. Veel plezier met jullie meisje.

Janita
2 maanden geleden

Wij hebben op 2 september onze allereerste pup Luna, zo hebben wij haar genoemd (Sabrina - oorspronkelijke stamboomnaam) opgehaald bij Mandy. Ze is onwijs lief en heeft ons hart voor altijd verovert. Vanaf mijn eerste berichtje via WhatsApp naar Mandy verliep het proces en ons contact heel soepel. Bij elke vraag, ongeacht de tijdstip op de dag stond Mandy beschikbaar om te helpen. Dit is immers onze eerste hondje en zijn wij super blij geweest met de begeleiding vanuit Mandy. Ik zou elk ieder met interesse Pomeranianbeauty aanraden.

• Betrouwbaar
• Professioneel
• Vriendelijk
• Compleet pakket
• Kennis en ervaring
• Top service

Mandy
een maand geleden

Bedankt voor de lieve review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn, ook met jullie mooie poppetje.

Vlada
2 maanden geleden

Een week geleden hebben we een pup bij Mandy opgehaald. Het is fantastisch kerel, lief, speels en vrolijk. Nu onze gezin is helemaal compleet. Ben heel tevreden met de service, alles is supple gegaan en was goed geregeld. Mandy bedankt voor de top service !

Mandy
2 maanden geleden

Bedankt voor de lieve review! Jullie mannetje is inderdaad geweldig en wat een lekker knuffelbeertje is het. Eerste seconden dat hij bij mij thuis kwam, wou hij al meteen met me knuffelen. Veel plezier met jullie mooie pluizenbol.

Benz
3 maanden geleden

Na ongeveer 2 jaar 'wikken en wegen' , want wij hadden al een grotere hond, hebben wij 3 weken geleden een super lieve, schattige en mooie pup bij Mandy opgehaald waar wij heel erg blij mee zijn!! Na thuiskomst hebben wij de twee kennis laten maken en van begin af aan ging dat goed. Onze kleine is een echte schat en niet bang voor geluiden als de stofzuiger of muziek ;) Helemaal ongelooflijk is voor ons, dat de kleine niet/bijna niet blaft, dat vinden wij wel heel erg fijn daar onze andere hond dit ook niet doet. Afgelopen zaterdag hebben wij de kleine mee uit eten genomen, geen kind aan gehad, zat netjes op schoot en keek wat om zich heen. Hij is heel erg makkelijk in de auto en blijft netjes in zijn mandje zitten maar af en toe kan ik het niet weerstaan en neem hem dan toch eventjes op schoot. Het contact met Mandy ervaren wij als top!! Wij kunnen haar echt alles vragen en hebben nog contact wat heel erg fijn is. Mandy reageert altijd direct als ik haar een appje stuur. Wij zijn zeer positief over Pomeranianbeauty!! Mandy dank je wel voor de top service!

Mandy
2 maanden geleden

Bedankt voor de lieve review! Fijn dat de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden. Aaah hij mocht gezellig mee uit eten en wat is hij lief geweest :) Bedankt voor de complimenten.

Shantely suarez dubernay
3 maanden geleden

In mei heb ik een mooie lief hondje gekocht wat is ze tog leuk geniet er zo erg van na zo lang zoeken heb ik einderlijk gevonden wat ik wou wat is mandy een top vrouw is er altijd om jou advies te geven staat altijd voor je klaar ze doet het met veel liefde Alles is goed geregeld pomeranian beauty is egt een aanrader bedankt voor alles ❤️❤️

Mandy
3 maanden geleden

Hallo lieve Shantely, bedankt voor de mooie review. Leuk dat we nog steeds contact met elkaar hebben. Je meisje is zo mooi en lief, toen ik je had afgezet op het treinstation heb ik stiekem een traantje gelaten, ik miste haar gelijk :p

Simone Adams
7 maanden geleden

2weken geleden een pup bij Mandy gekocht! We zijn zo bij en wat is het een heerlijk ventje. Goed contact en Mandy reageert altijd snel zelfs nu nog als ik vragen heb! Ben erg tevreden en echt een aanrader. Bedankt voor de top service ❤️

Mandy
3 maanden geleden

Bedankt voor je lieve review. Leuk om je mannetje te volgen op Instagram, nog steeds even mooi, de kleine lieverd.

Ingrid Sugijanto
7 maanden geleden

Na het overlijden van onze spaanse Mastin hebben we besloten om een kleiner hondje te adopteren. Een pomeriaantje sprak ons wel heel erg aan. Maar geen idee wat het karakter van dit ras is. Na wat zoekwerk op internet ben ik pomerianbeauty terechtgekomen.
Heel veel goede reviews en ik besloot om contact te zoeken. Mandy reageerde vrij snel en al snel waren we met elkaar in contact.
Ik stelde wel honderd vragen en ze beantwoorde deze stuk voor stuk heel geduldig. Ze weet wat ze doet, geeft ontzettend veel om deze diertjes en staat ook garant voor ze. Ze doet het met heel veel passie ! En daarom heb ik er een heel goed gevoel bij. Nu nog mijn man overtuigen en dan hebben we heel snel een pomeriaantje <3

Mandy
3 maanden geleden

Bedankt voor de lieve review. Nu je man nog overtuigen :P

Sophie D.
9 maanden geleden

2 weken geleden een pomeriaan pup opgehaald bij Mandy. Het is een super lieve, sociale en aanhankelijke pup. Wij zijn helemaal verliefd!!😍 Bedankt voor de top service!!

Mandy
3 maanden geleden

Bedankt voor de lieve review :)

Fatima
9 maanden geleden

Alles ging zo snel. Mandy was de eerste persoon die ik sprak en gelijk goed gevoel gehad. Alles was duidelijk en eerlijk besproken. 2 weken terug heb ik mijn prinsesje opgehaald Coco. Zo lief en mooi nogmaals bedankt Mandy dankzij jou heb ik haar kunnen ontmoeten. Jou bedrijf is zeker een aanrader. Wie een pom wil moet zeker bij jou zijn 😊👍

Mandy
3 maanden geleden

Bedankt voor de lieve review :)