• De mooiste rasechte pomeranians,
  • 6 maanden garantie op alle erfelijke en aangeboren aandoeningen,
  • FCI-stamboom,
  • Goed gesocialiseerd
Home » Blogs

Welkom bij mijn blog over de pomeranian.

 

In mijn blogs probeer ik je veel duidelijkheid te geven over de pomeranian. Op pomeranianbeauty deel ik handige artikelen over pomeranians. Ik hou de blogs afwisselend met leuke tips, informatie en ideeën! Benieuwd naar de blogs? 

Kunnen honden dromen?

Als wij slapen, vertrekken we naar ‘dromenland’. Maar hoe zit dat eigenlijk met honden? Kunnen honden dromen? Ik zocht het voor je uit!

Lees meer »

Teken bij honden: preventie en behandeling

Hoe voorkom je dat je hond deze zomer last krijgt van deze teken? Het is belangrijk dat elke baasje extra goed oplet om onze honden tekenvrij te houden. Gelukkig kun je een aantal maatregelen nemen om tekenbeten bij je hond te voorkomen. Daarnaast leggen we in deze blog uit hoe je een teek het beste kunt verwijderen.

Lees meer »

Huis puppyproof maken

Als je binnenkort een puppy krijgt heb je waarschijnlijk al nagedacht over welke hondenspulletjes je allemaal voor hem of haar in huis gaat halen. Heb je ook al gedacht om je huis puppyproof te maken? Een pup is erg nieuwsgierig, je huis puppyproof zorgt voor een veilige omgeving.

Lees meer »

Wat heb je nodig voor de komst van een pomeranian

Het schattige en ondeugende karakter van puppy's zorgen bij iedereen voor een lach op hun gezicht. Maar voor de komst van een dwergkees, en al helemaal een pup, is een goede voorbereiding ontzettend belangrijk. Zo heb je allemaal spullen nodig. Daarom geef ik je in deze blog een lijstje met basisartikelen. Zo ben je goed voorbereid. 

Lees meer »

Wat en waarom is een microchip

Elke hond moet gechipt zijn. Deze regelgeving geldt sinds 2013. Het chipnummer is geregistreerd bij een databank, bijvoorbeeld de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG). 

Lees meer »

Karakter pomeranian

De pomeranian is een klein, schattig, wollig ras.Ze zijn speels, slim, energiek, erg vriendelijk en houdt ervan om bij zijn baasjes te zijn. Ze zijn zeer geschikt voor menselijk gezelschap. De wens van de pomeranian is om zijn eigenaren te plezieren en maakt ze tot een van de meest populaire hondenras.

Lees meer »

Welke groente mag je pomeranian eten

Zoveel groenten, zijn gevuld met heerlijke voedingsstoffen. Misschien heb je je afgevraagd of deze zelfde voedingsstoffen je pomeranian ten goede kunnen komen? Het antwoord is ja! En vragen welke groenten je pomeranian kan eten. Er zijn veel groenten die pomeranians kunnen eten die vol zitten met alle essentiële voedingsstoffen Een paar kunnen echter giftig zijn. Daarom is het cruciaal om te weten welke groenten je pomeranian kan eten en welke gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken als ze per ongeluk worden gegeten.

Lees meer »

Zelf je pomeranian wassen

Het is een fabeltje dat het wassen de vacht of huid zal beschadigen, gebruik wel een hondenshampoo. In werkelijkheid stimuleert het de haargroei en het is een manier om de huid en vacht gezond te houden.

Lees meer »